BusinessNet, de telecom en internet oplossingen van vanBraak ICT

Wij vinden dat telecom en IT zoveel makkelijker kan

Van ondernemers horen wij dat zij overspoeld worden met technische informatie en belangrijke afwegingen daarin. Wij vallen je dan ook niet lastig met techniek, maar snappen wat jij nodig hebt als ondernemer. En dat merk je, want wij regelen het gewoon voor je.

Vaste telefonie.

Steeds meer ondernemers ervaren hun zakelijke, vaste telefoniekosten als extreem hoog. Dit is natuurlijk onacceptabel en absoluut niet meer van deze tijd. De diensten van vanBraak ICT kunnen u helpen om flink te besparen op uw vaste telefoonverkeer. Wij bieden namelijk een betrouwbare en voordelige VoIP-oplossing (vaste telefonie via internet).

vanBraak ICT vaste telefonie, geen centrale meer nodig.

Dankzij de opmars van bellen via internet is een telefooncentrale op locatie niet meer nodig. Wij bieden een alternatief voor de centrale op locatie met onze vaste telefoniedienst. Deze hosted telefonieoplossing biedt state-of-the art telefooncentrales en faciliteiten, die vanBraak ICT heeft gestationeerd in een goed beveiligde en centrale locatie. Hierdoor bespaart u niet alleen geld, maar heeft u bovenal ook rust. Wij waken namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week over alle telefoniediensten.

Ook als u met flexibele werkplekken en/of telewerkers werkt is onze vaste telefoniedienst een perfecte oplossing. Medewerkers zijn namelijk altijd op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Of dit nu op kantoor, thuis of onderweg is. Met vaste telefonie van vanBraak ICT is het tevens eenvoudig om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen, hierdoor gelden alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer. En dat bespaart op jaarbasis veel geld!

De belangrijkste voordelen van vanBraak ICT vaste telefonie op een rij.

  • Functioneel alle standaardfuncties (en meer) beschikbaar.
  • Lage investeringen mogelijkheid tot gebruik van bestaande infrastructuur.
  • Flexibel en onbeperkt schaalbaar groeit en krimpt mee.
  • Nummerbehoud zonder gedoe met nieuwe telefoonnummers.
  • Kostenbesparend circa 20 tot 50 procent lagere beltarieven.
  • Gratis bellen met vestigingen en thuiswerkers, ook mobiel.

Waarom vanBraak ICT?

Wij geloven dat bereikbaarheid in de 24/7-economie steeds belangrijker wordt. Daarom leveren wij als totaalleverancier van communicatieoplossingen innovatieve diensten die uw bereikbaarheid optimaliseren. Het communicatieplatform dat wij hiervoor gebruiken geldt als toonaangevend in de telecomwereld.

Totaalleverancier

vanBraak ICT levert telefonie en internetoplossingen onder de naam BusinessNet, en natuurlijk ook alle disciplines die daarbij horen. Van toestellen tot breedbandverbinding en van netwerkconsultancy tot modeminstallatie. Van productontwikkeling tot klantenservice en van advisering tot installatie en ingebruikstelling.

Omdat onze klanten ons voor 100% kunnen vertrouwen op onze expertise en betrokkenheid, hebben zij geen omkijken naar hun data- en communicatievoorzieningen. En dat is precies zoals het hoort.

Bij alles wat wij doen en leveren nemen we altijd de volgende vier kernwaarden in ogenschouw: Persoonlijk, Professioneel, Innovatief en Flexibel.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van telefonie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.