Profiteer optimaal van uw hard- en software door u te laten begeleiden door vanBraak ICT. Wij leveren hard- en software aan particulieren en ondernemingen. Wij kijken graag met u naar wat het beste bij u past, en dat met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zo betaalt u niet onnodig en hebt u het meeste profijt van uw aankoop. U bent bij vanBraak ICT, kortom, aan het juiste adres voor hardware en software kopen in Wageningen, Arnhem en de omliggende regio’s.

Specialistische hulp

De software en hardware die u gebruikt zijn van grote invloed op het gebruiksplezier. Bij het runnen van een onderneming (bijvoorbeeld zzp) maken de juiste software en hardware uw dagelijkse werkzaamheden zelfs makkelijker en efficiënter. Daarom is het geen overbodige luxe om uw software en/of hardware te kopen bij een ICT-specialist.

Wij van vanBraak ICT gaan met u in gesprek om erachter te komen welke soft- en hardware het beste past bij uw wensen en eisen. Wilt u een iMac waarop u vooral wilt kunnen gamen en series kijken? Of is uw bedrijf groeiende en zoekt u een hard- en softwaresysteem dat aansluit bij deze groei? Wij kunnen hierbij het volgende voor u leveren:

  • Computers (pc)

  • Laptops

  • Smartphones

  • Tablets

  • Losse componenten

  • Printers

  • Beeldschermen

  • en veel andere producten

Het kan ook zijn dat u al software in gebruik hebt en hierbij de beste hardware zoekt (of vice versa). Ook dan gaan wij op zoek naar de beste combinatie voor uw situatie.

Veilig en betrouwbaar internet, TV en vast bellen

Veilig en zorgeloos aan de slag

Veiligheid is voor ons van vanBraak ICT een vast gegeven. Wij streven er dan ook naar op onze klanten optimaal bij te staan met het beveiligen van hun online gegevens. Wij zijn uw daadkrachtige, vooruitstrevende partner als het gaat om het waarborgen van uw (online) veiligheid. In overleg met u en onze partner ESET kiezen we voor de beste oplossing voor uw situatie. Veiligheid bereikt u, kortom, dankzij ESET Internet Security in Wageningen en Arnhem e.o. via vanBraak ICT.

Beveiliging tegen ransomware

ESET Internet Security blokkeert automatisch ransomware met ons ‘Ransomware Shield’. Ransomware is een kwaadwillende aanvalsmethode om uw gegevens te versleutelen en daarmee ontoegankelijk te maken. Vervolgens wordt er losgeld geëist om deze gegevens terug te krijgen of te voorkomen dat de gijzelaar uw gegevens openbaar publiceert op het internet.

ESET Smart Security Premium

Ultieme beveiliging

Gebouwd zonder compromissen voor gebruikers die alles willen, inclusief extra bescherming tegen diefstal en een eenvoudig wachtwoordbeheer.

Service

Bij vanBraak ICT kunt meer dan alleen de hardware en/of software kopen. Bij ons is de klant namelijk koning. Wij kunnen uw nieuwe systeem helemaal inrichten zoals u het wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan uw data overzetten van uw oude systeem naar het nieuwe, gewenste applicaties installeren, en uw complete laptop of pc samenstellen. U kunt er zelfs voor kiezen een extra applicatie te laten installeren waarmee het mogelijk is u in de toekomst op afstand te helpen, wanneer u vragen hebt over uw systeem. Zo kunnen wij u de beste support leveren op zeer korte termijn.

Wilt u meer informatie over uw product en de prijs hiervan? Of meteen hardware/software kopen? Neem even contact met ons op of bel naar tel. 0317-727077. Wij helpen u graag verder in de regio Wageningen en Arnhem.