Solcon Internetdiensten

Microsoft

Microsoft helpt organisaties productiever en flexibeler te werken met nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld beheer, virtualisatie, mobiel werken en big data. Zo kan een organisatie technologie vóór zich laten werken.

Solcon Internetdiensten

Solcon Internetdiensten

Naast zakelijk internet leveren wij ook internet voor particulieren via Solcon. Solcon is volgens de consumentenbond al 4 jaar op rij de beste internetprovider van Nederland, ze leveren alles op het gebied van internet, TV- en telfonie diensten.

DDT. D. Driessen Techniek

DDT, D. Driessen Techniek

D. Driessen Techniek ondersteund ons bij grote netwerkprojecten waar hun de netwerkbekabeling trekken en eventuele patchkast(en) plaatsen.

ESET Nederland

ESET Nederland

Het doel van ESET om iedereen te laten genieten van de mogelijkheden die technologie biedt. Vandaag de dag bieden wij beveiligingsoplossingen in meer dan 200 landen aan bedrijven en consumenten om het meeste uit de digitale wereld te halen.

ESET Nederland

Perfectview CRM

PerfectView CRM Online heeft in ruim 30 jaar een leidende positie opgebouwd als producent van CRM software. En levert hun CRM pakket inmiddels aan duizenden klanten en gebruikers vanuit de cloud inclusief mobiele apps voor Android en iOS.