Altijd de nieuwste telecomfaciliteiten dankzij Coligo

Dankzij de sterke opkomst van VoIP telefonie, het bellen via internet, hoeft u voortaan niet meer zelf te investeren in centrale vaste telefonie. Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u nu gebruik maken van een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heeft u geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf. Onder de naam Coligo biedt BusinessNet van vanBraak ICT u dit innovatieve telecomconcept aan.

Vestigingen verbinden

Als u meerdere vestigingen heeft voor uw vaste telefonie, koppelt Coligo deze voor u slim aan elkaar. Er ontstaat vervolgens één telefonienetwerk, waardoor alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden. Dit levert u op jaarbasis een meer dan interessante besparing op. Bovendien hoeft u de afzonderlijke vestigingen niet zelf te voorzien van een telefooncentrale. Alle vestigingen bellen via dezelfde externe telefooncentrale. Ook dat is pure winst voor u.

Snel opschalen bij groei

De capaciteit van het netwerk waarvan wij gebruik maken is schaalbaar. Daardoor kunnen wij u snel extra capaciteit bieden als u deze nodig heeft. Op tijdelijke basis of permanent. Dankzij de flexibiliteit van het netwerk hoeft u dus nooit reservecapaciteit af te nemen. Met andere woorden: u betaalt slechts voor wat u nodig heeft voor uw vaste telefonie, terwijl u wel de zekerheid heeft dat u snel kunt uitbreiden als het moet. Als dat geen flexibiliteit in optima forma is.

Voorloper op telecomgebied

Als gebruiker van Coligo beschikt u altijd over de nieuwste telecom- en ICT-faciliteiten. Vergelijkt u dit eens met de situatie waarin u zelf moet investeren in een nieuwe telefooncentrale. Als gevolg van de voortschrijding van de techniek loopt u in dat geval al snel achter de feiten aan. Met Coligo weet u daarentegen zeker dat u altijd een voorloper bent op telecomgebied. En dat heeft een positieve uitstraling op het imago van uw bedrijf.

Maximale betrouwbaarheid

Coligo blinkt op veel fronten uit. Op het gebied van betrouwbaarheid spant deze innovatieve telecomoplossing de kroon. Het is niet voor niets dat BusinessNet van vanBraak ICT u een maximale beschikbaarheid kan bieden. De telefooncentrales waarvan wij gebruik maken, bevinden zich op een maximaal beveiligde externe locatie. Het VoIP-platform is over maar liefst vier verschillende datacenters gedistribueerd. En technische specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over uw telefoniediensten. Meer bedrijfszekerheid kunt u zich niet wensen.

Geen investering nodig

Afhankelijk van uw wensen betaalt u een vaste maandelijkse vergoeding per werkplek. U weet dus precies waar u aan toe bent, als u nieuwe medewerkers wilt aansluiten op het netwerk. Doordat u bovendien geen eenmalige diepte-investering hoeft te plegen om te kunnen beschikken over een ultramoderne telecom-infrastructuur, levert Coligo u een overzichtelijk en voorspelbaar kostenplaatje op.

Overal en altijd bereikbaar

Bent u op zoek naar vaste telefonie voor bedrijven? Coligo is extra aantrekkelijk als u veel werkt met telewerkers of als uw medewerkers vanuit verschillende locaties werken. Ongeacht de plek waar zij zich bevinden, zijn zij altijd op hetzelfde nummer bereikbaar.