Diensten

> Hosting
> Cloud
> ICT-beheer

Eigenlijk kunnen we kort zijn over onze diensten. Onze dienstverlening is namelijk even veelzijdig als uw automatisering. En dat is niet voor niets. We willen graag een partner zijn die u compleet ontzorgt op het gebied van ICT. Ontzorgt én een stap verder helpt. In dat licht moet u onze diensten zien.

De basis van uw ICT-omgeving is het bedrijfsnetwerk. Daar begint dus ook onze dienstverlening: bij het aanleggen en beheren van bedrijfsnetwerken. Omdat uw netwerk ook toegang geeft tot de online wereld, is bovendien security van groot belang. We helpen u op alle mogelijke manieren om de betrouwbaarheid van uw ICT-voorzieningen te garanderen. Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen bij uitdagingen, vraagstukken of storingen.

Support en advies

Als een van uw computers of randapparatuur het begeeft, voeren wij hardwarereparaties uit. Natuurlijk zorgen wij ook voor betrouwbare internettoegang, met webhosting én internetverbindingen (glasvezel en ADSL).

Heeft u vragen? Of wilt u advies over welke dienst het meest geschikt is voor uw onderneming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door een bericht te sturen of door te bellen naar tel. 0317-727077. Wij helpen u graag verder.