Elke dag worden er ontelbare MB’s geüpload en gedownload. U herkent dat vast. Hoeveel mails met bijlagen krijgt u? Hoe vaak verzend u een Word-document, pdf’je of jpg’tje? Misschien maakt u zelfs gebruik van online dataopslag en werkt u continu via een internetverbinding.Wat u nodig hebt, is een snelle of zelfs razendsnelle internetverbinding dat in combinatie met een stabiel netwerk.Wij zorgen dat u altijd online bent.

Netwerkbeheer

Een netwerkomgeving is een investering voor de lange termijn. Het netwerk moet voortdurend beschikbaar en betrouwbaar zijn en tevens toekomstbestendig. Bedrijven willen snel kunnen anticiperen op marktveranderingen en dat heeft invloed op de prestaties en behoeften. Telkens wordt een beroep gedaan op de prestaties en de flexibiliteit van het netwerk.

vanBraak ICT richt zich op de zzp’er en klein bedrijf,, wij hebben voor deze markt de beste producten geselecteerd, en zo heeft u de beste kwaliteit/prijsverhouding.

Vraag meteen een offerte aan of neem contact op

WiFi

Naast een vast netwerk is het voor bedrijven vaak ook een must om een goed draadloos netwerk te hebben met alle mobiele apparaten op de werkvloer.
Vaak is het een probleem om dit goed dekkend te krijgen.

Wij bieden daarom een perfect oplossing met Ubiquiti UniFi en TP-Link Omada produkten.
De AccesPoints zijn zeer schaalbare, hardware- en software-platformen die uw bedrijf topprestaties leveren tegen betaalbare kosten – zodat u uw zakelijke netwerk uit kunt breiden met meerdere indoor / outdoor-apparaten over meerdere locaties.