Wij van vanBraak ICT vinden het belangrijk dat u bij ons terechtkunt met uw vragen en/of problemen aan uw hard- en software. Wij kunnen u op locatie, maar ook op afstand verder helpen. Op deze manier kunt u al snel weer verder met uw werkzaamheden. Zoekt u een betrouwbare partij voor ICT-support en de reparatie van uw computer in Wageningen, Arnhem e.o.? VanBraak ICT staat voor u klaar.

Snel en doelgericht

Wanneer u gebruikmaakt van hardware en software, is het belangrijk dat dit het goed doet. Zeker als ondernemer bent u afhankelijk van uw ICT. Het kan echter voorkomen dat er defecten ontstaan. Misschien werkt het systeem heel traag of weigert de printer. Een snelle laptopreparatie of support voor uw ICT is dan gewenst. Wij van vanBraak ICT staan daarom de hele dag voor u klaar. Van de computer herstellen van een virus tot het verhelpen van problemen met de hardware: u kunt bij ons terecht.

Om de support makkelijker en sneller te laten verlopen kunnen onze vaste klanten ervoor kiezen een speciale applicatie te installeren. Wanneer er onverhoopt iets mis is, kunnen wij via deze app in een paar klikken op afstand met u meekijken en zo samen met u tot een oplossing komen. Is het probleem niet op afstand op te lossen? Dan onderzoeken wij bijvoorbeeld telefonisch wat er aan de hand is of komen we op locatie om het probleem te verhelpen. Dankzij deze oplossingsgerichte aanpak duurt de reparatie van uw computer doorgaans niet lang.

Windows & Apple support

Allround support

Wat betreft reparatie aan computers voeren wij zowel pc-reparaties (Windows) uit als reparaties aan Applesystemen. Bovendien denken wij altijd met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw organisatie. Misschien is het wel interessant om, in plaats van de pc te herstellen, over te stappen op een ander systeem waarbij u minder kosten maakt. Wij zijn altijd eerlijk over onze verwachtingen, zodat u lang plezier hebt van uw keuzes.

Voor de service en ondersteuning op onze diensten brengen wij €45,- p.u. in rekening incl. btw.

Voor snelle pc-hulp op maat bent u bij vanBraak ICT aan het juiste adres. Bel even naar tel. 0317-722777 of stuur ons een bericht en wij helpen u spoedig verder met een vakkundige reparatie aan uw laptop of software. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 22:00 en werkzaam in de regio’s Wageningen en Arnhem.