PerfectView CRM, Office 365 en de cloud


De cloud maakt ondernemen makkelijker en sneller. Met de diverse mogelijkheden bereikt u uw doelen in minder stappen en neemt u uw bestanden overal mee naartoe. Ook het veilig delen van documenten met anderen is makkelijker dan ooit met een Office 365-abonnement en andere cloudoplossingen. VanBraak ICT helpt u bij het kiezen van het juiste pakket en ondersteunt waar nodig. Zo bieden wij deskundige begeleiding op het gebied van PerfectView CRM,
Office 365 en de cloud in Wageningen, Arnhem e.o.

Makkelijker werken met Office 365 en de cloud

Office is al sinds jaar en dag hét pakket om werk mee gedaan te krijgen. Van desktop tot internet: Office 365 maakt werken makkelijker voor bedrijven. Maar hoe bepaalt u welk pakket het beste bij u past? En hoe implementeert u uw Office-abonnement in uw dagelijkse werkzaamheden? Voor antwoord op uw vragen en hulp bij de implementatie staat vanBraak ICT voor u klaar.

Stap voor stap

Ten eerste helpen wij u een keuze te maken uit de Office-abonnementen. Office 365 Business Premium wordt vaak ingezet binnen organisaties. Maakt u particulier gebruik van het pakket? Dan is de ‘reguliere’ Office 365 kopen voldoende. Vervolgens helpen wij u bij het verkrijgen van een Office 365-licentie. Hiermee krijgt u toegang tot uw pakket. U kunt dit zelf doen, maar ook aan ons overlaten.

Vervolgens <strong>ondersteunen wij bij de implementatie</strong> van Office 365 bij uw online én offline werkzaamheden. Wij leggen u uit hoe u via Office 365 de cloud kunt inzetten. U zult al snel merken dat werken een stuk sneller en efficiënter zal gaan met behulp van de Office-cloud.

Eenvoudig e-mailen met Exchange Online

Altijd en overal veilig toegang tot uw e-mail en agenda: dat is wat u krijgt met Exchange Online. Ideaal om contact te onderhouden met collega’s en klanten, zelfs wanneer u onderweg bent. Alles gaat namelijk gemakkelijk via de Microsoft-cloud. Uiteraard zijn uw gegevens vergrendeld en beveiligd. Bij vanBraak ICT heeft u de keuze uit twee verschillende abonnementen. Zo e-mailt u zoals u wilt.

Werken waar en wanneer u maar wilt.
Het kan met Office 365 & Perfectview CRM!

PerfectView CRM voor grip op processen


PerfectView is een perfect systeem in o.a. de sales, marketing, relatiebeheer en facturatie. Hiermee heeft u een <strong>alles-in-één-oplossing</strong> in handen. Projecten en processen beheren, doelen behalen, klantgericht werken… Met PerfectView is het allemaal mogelijk. Scoor ook! VanBraak ICT is officieel reseller van dit programma en helpt u graag de juiste keuze maken.

Wilt u gebruikmaken van Microsoft Office en de cloud? Of wilt u eerst meer informatie, bijvoorbeeld over de mogelijkheden omtrent Office 365 en de cloud? Neem gerust contact op. Bel naar tel. <a href=tel:+31317727077>0317-727077</a> of vul het <a href=/contact/>contactformulier</a> in. Wij gaan graag met u in gesprek in de regio’s Wageningen en Arnhem.