Vaste telefonie.

Steeds meer ondernemers ervaren hun zakelijke vaste telefoniekosten als extreem hoog. Dit is natuurlijk onacceptabel en absoluut niet meer van deze tijd. De diensten van vanBraak ICT  kan u helpen om flink te besparen op uw vaste telefoonverkeer. Wij bieden namelijk een betrouwbare en voordelige VoIP-oplossing (vaste telefonie via internet).

vanBraak ICTvaste telefonie, geen centrale meer nodig.

Dankzij de opmars van bellen via internet is een telefooncentrale op locatie niet meer nodig. Wij bieden een alternatief voor de centrale op locatie met onze vaste telefonie dienst. Deze hosted telefonieoplossing biedt state-of-the art telefooncentrales en faciliteiten, die vanBraak ICT heeft gestationeerd in een goed beveiligde centrale locatie. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar heb je u bovenal ook rust. Wij waken namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week over alle telefoniediensten.

Ook als je met flexibele werkplekken en/of telewerkers werkt, is onze vaste telefonie dienst een perfecte oplossing. Medewerkers zijn namelijk altijd op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Of dit nu op kantoor is, thuis of onderweg. Met vaste telefonie van vanBraak ICT is het tevens eenvoudig om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen, hierdoor gelden alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer. En dat bespaart op jaarbasis veel geld!

De belangrijkste voordelen van vanBraak ICt vaste telefonie op een rij.

  • Functioneel alle standaardfuncties (en meer) beschikbaar.
  • Lage investeringen mogelijkheid tot gebruik van bestaande infrastructuur.
  • Flexibel en onbeperkt schaalbaar groeit en krimpt mee.
  • Nummerbehoud geen gedoe met nieuwe telefoonnummers.
  • Kostenbesparend circa 20 tot 50 procent lagere beltarieven.
  • Gratis bellen met vestigingen en thuiswerkers, ook mobiel.

Sim Only met T-Mobile @ Work

Op zoek naar een zakelijk sim-only abonement zonder de integratie met vaste telefonie? Dan is T-Mobile @ Work wat wellicht bij u past.

. Wij kunnen u alle abonnementen uit het T-Moile @ Work portofolio leveren.
T-Mobile is het best geteste netwerk van 2018, zo bent u altijd bereikbaar en kunt u altijd blijven onderenemen met het unlimited abbonement.

Wij leveren alle @Work Sim Only abonementen van T-Mobile, kijk hier voor de prijzen van Sim-Only en  Data Sim Only.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van telefonie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.