Waarom kiezen voor vanBraak ICT Spamfilter?

Bescherm uw netwerken tegen de meest recente bedreigingen

vanBraak ICT spamfilterings-software is gebaseerd op zelflerende technologie, die continu bijgewerkte spam- en malwarebeveiliging biedt. De expertise van ons filtersysteem vloeit rechtstreeks voort uit de dagelijkse verwerking van e-mail die door meer dan 2,5 miljoen actieve domeinen stroomt.

Bespaar resources en kosten met e-mailbeveiliging

Gebruik onze oplossingen om e-mail te beveiligen en te archiveren. Bescherming met een efficiënte verdediging op het eerste niveau via een filter op binnenkomende e-mail dat vóór de e-mailinfrastructuur wordt uitgevoerd, waardoor de efficiëntie van resources wordt verbeterd en waarmee hostingservers op hun resources kunnen besparen.

Inzicht in en controle over uwe-mailstromen

Profiteer van een uitgebreid scala aan functies, via een gebruiksvriendelijke interface met beheer op meerdere niveaus, live quarantaine en regelmatige nieuwe releases. De oplossing biedt beheer op meerdere niveaus en extra e-mailcontinuïteit via het opslaan van e-mailberichten en het opnieuw afleveren van berichten tijdens uitval of downtime.

Kies uw implementatie en integraties

Profiteer van snelle implementatie in de cloud, zodat u geen hardware hoeft aan te schaffen en te onderhouden. En integreer de software met uw favoriete beheersinterface.

De visie van vanBraak ICT is het leveren van een service van de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het bedrijf biedt bedrijfsmodellen op maat voor elke klant.

Neem contact op