Optimale beveiliging met Managed Antivirus en Web Protection


Veiligheid is voor ons van vanBraak ICT een vast gegeven. Wij streven er dan ook naar op onze klanten optimaal bij te staan met het beveiligen van hun online gegevens. Wij zijn uw daadkrachtige, vooruitstrevende partner als het gaat om het waarborgen van uw (online) veiligheid. Veiligheid bereikt u, kortom, dankzij Managed Antivirus en Web Protection.

De best denkbare oplossing om uw netwerk en gegevens te beveiligen

Het beschermen van uw ICT-middelen tegen virussen, malware, spam en dergelijke is van groot belang met het oog op de continuïteit van uw onderneming. Met Managed Antivirus en Web Protection van vanBraak ICTT behoudt u de focus op uw kerntaken, terwijl wij waken over de veiligheid van uw ICT-omgeving. Voor een vast bedrag per maand treffen wij een totaalpakket van maatregelen, inclusief virusscans op basis van steeds actuele software.

Managed Antivirus en Web Protection betekent de beste security. De oplossingen zijn niet belastend voor uw systeem. De online werkplek wordt gemonitord en wij komen direct in actie als er malware, virussen of andere onveiligheden zich voordoen. De software werkt dus altijd, ook als u niet achter de computer zit, en is besmetting zo voor. In de meeste gevallen merkt u er niets van wanneer de software iets heeft ontdekt en afgeweerd. Dat is pas zorgeloos online zijn.

“Erkend door de industrie, bezongen door zijn klanten. Managed Antivirus is de security software waarop u kunt vertrouwen..”

Maak vrijblijvend een afspraak

Server en/of werkplekbeheer voor ondernemers

Voor ondernemers bieden wij echter ook server en werkplekbeheer als vorm van beveiliging, in het bijzonder voor het mkb en zzp’ers. Wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor uw werkplek. Zo zorgen wij voor een goed werkende, veilige werkomgeving waar u nauwelijks omkijken naar heeft: updates en controles nemen wij namelijk voor onze rekening. U bent zorgeloos en efficiënt beschermd.