Een website laten maken is belangrijk voor je onderneming. Bijna iedereen neemt even een kijkje online voordat ze met een bedrijf in zee gaan. Een website vergroot de betrouwbaarheid, geeft mensen de tijd om te kijken wat u allemaal kunt en ze kunnen gemakkelijk contact met u opnemen. Bent u online al vertegenwoordigd of bent u toe aan een nieuw ontwerp zodat uw bezoekers sneller overgaan tot het opnemen van contact?

Hoe werkt een website laten maken?

Wij bouwen uw nieuwe website volledig naar wens. Graag bespreken we met u wat uw wensen zijn. Het belangrijkst is dat uw website volledig aansluit bij wat u online wilt uitdragen. En natuurlijk dat mensen contact met u opnemen.

Wij werken in 5 fasen:

  • Kennismaking: voor we beginnen komen we graag langs om uw wensen te bespreken.
  • Ontwerpen: vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp. Dit kan zijn vanuit een bestaand ontwerp maar ook vanuit een schets.
  • Ontwikkeling: wanneer het ontwerp is goedgekeurd bouwen we de website. Dit houdt in dat we een visueel ontwerp omzetten naar een werkende website. Dit doen we met de nieuwste technieken zoals HTML5 en CSS3. We werken altijd met een CMS systeem, zo kun je de website gemakkelijk zelf beheren.
  • Testen: Uw website wordt uitgebreid getest voordat hij online gaat. Je komt dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.
  • Opleveren: we zetten de website over van de tijdelijke omgeving naar uw eigen domeinnaam. Hierbij koppelen we indien nodig uw oude URL’s aan de nieuwe, zodat je geen Google ranking verliest. We lanceren niet alleen de website, maar maken je ook wegwijs in het beheersysteem.

Wat kunt u zelf doen?

We weten dat sommige mensen het belang van een website wel inzien, maar zelf zo min mogelijk willen doen. Natuurlijk moet er voor de website wel tekst worden aangeleverd. Wij kunnen uw website onderhouden en regelmatig updaten. Wat belangrijk is, is dat u vooraf in ieder geval weet wat het doel van uw website is en wie uw doelgroep is. Werkt u bijvoorbeeld regionaal of door heel Nederland? En welke diensten en producten wilt u aanbieden?

Waarom zou je een website laten maken uitbesteden?

Een website maken is tegenwoordig niet zo ingewikkeld meer. Je registreert een domeinnaam, je installeert een beheersysteem zoals WordPress en je gaat aan de slag. Maar om betrouwbaar en professioneel over te komen volstaat een gratis vormgeving niet meer. En vaak is de website toch niet helemaal zoals u hem precies wilt. Je stopt er uren en uren in, maar toch wordt het nooit zoals u het voor ogen had. Voor een laag bedrag kunt u tegenwoordig al een website laten maken. Het scheelt een hoop tijd (en geld) en u komt professioneel over op uw doelgroep.

Wat kost een website laten maken?

De prijs voor een website is afhankelijk van de functies die de website moet hebben. Alles is mogelijk. De prijzen beginnen bij € 350,-. Als u contact met ons opneemt kunnen we eventueel een offerte voor u opstellen, wat natuurlijk kosteloos en vrijblijvend is.

Wat zijn de ervaringen?

“Levert uitstekend werk… ook de nazorg is perfect. Kan hem zeker aanbevelen en daarnaast een scherpe prijs.”

“Iemand die prima een vertaalslag kan maken van mijn idee naar een mooie website. Komt zelf met goede ideeën en suggesties. Kan altijd gebeld worden als er vragen zijn. Goeie prijs/kwaliteit verhouding.”

Ben je nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend en kosteloos contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.