Een veilige thuishaven voor je e-mail

E-mail is essentieel voor je bedrijf of voor jezelf. Je mailbox bevat veel belangrijke en gevoelige gegevens, waarvan je niet wilt dat deze kwijt of in verkeerde handen raakt. Email Only is zo opgezet dat het een optimale beveiliging biedt voor je e-mail.

Versleutelde verbinding

De verbinding tussen jou en ons mailplatform verloopt via een versleutelde SSL verbinding, zodat derden niet kunnen meekijken met de emails die jij ontvangt en verstuurt.

Dagelijkse backup

Elke dag maken we een backup van al je e-mail. Heb je per ongeluk iets verwijderd? Geen nood! Je kunt via het control panel zelf een backup van 1 t/m 7 dagen in het verleden terugzetten.

Geen spam & virussen

Alle inkomende email wordt gefilterd op spam en virussen, en schoon afgeleverd. Je kunt inloggen op het spamfilter, zodat je volledige controle hebt over en inzicht hebt in wat het spamfilter doet.

Loginbeveiliging

Mocht een hacker proberen toegang te krijgen tot je mailbox door het wachtwoord te raden? Geen probleem. Na een aantal foutieve inlogpogingen blokkeren we de toegang automatisch.

E-mail met doorgroeimogelijkheden

Stop met het betalen voor elke mailbox. Voor Email Only betaal je alleen de ruimte die je daadwerkelijk gebruikt. Je kunt zoveel mailboxen onder je domeinnaam aanmaken als je nodig hebt.

Email Only

4,-p/m per 10 GB
  • 99 mailboxen zonder opslaglimiet
  • IMAP-, POP- & webmail-toegang
  • Bescherming tegen spam & virussen
  • Dagelijkse backup

Overal en altijd toegang tot je e-mail

Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent – met Email Only heb je overal en altijd op al je devices toegang tot je e-mail.

  • Op je computer of laptop: IMAP synchronisatie met je favoriete e-mail programma, zoals Outlook of Apple Mail

  • Op je smartphone en tablet: IMAP synchronisatie of Apple Push-mail

  • In je browser: Webmail

Wij respecteren je privacy

Je zou natuurlijk voor een gratis of buitenlandse provider kunnen kiezen. Met Email Only ben je er zeker van dat je e-mail in Nederland wordt opgeslagen, en dat je data niet voor andere commerciële doeleinden wordt gebruikt.

Data in Nederland

Het mailplatform is ondergebracht in datacentra in Amsterdam.

Geen adverteerders

Je gegevens worden niet gedeeld met of doorverkocht aan derden.

Nederlandse wetgeving

Email Only valt onder de Nederlandse wetgeving en privacyregels.

Geen tracking

Er wordt geen profiling gedaan op basis van e-mail die je verstuurt en ontvangt.

Stap over met gemak

Wil je switchen van een andere e-mail provider naar Email Only, maar kijk je op tegen de overstap? Geen zorgen. Met onze gratis verhuisservice regelen we dat al je e-mail netjes wordt overgezet.

Ook zorgen we er voor dat je domeinnaam aan Email Only wordt gekoppeld, en helpen we je met het instellen van je e-mail.

Stel je e-mail omgeving geheel naar eigen wens in

Via ons eenvoudige control panel kun je zelf gemakkelijk en snel je e-mail omgeving beheren.

Out-of-office berichten

Laat afzenders die jou een e-mail sturen automatisch weten dat je tijdelijk niet aanwezig bent door een autoresponder in te stellen.

Persoonlijke agenda

Houd je afspraken en planning bij in een agenda, die je ook kunt synchroniseren met je computer en smartphone.

E-mail filters

Filter e-mail op afzender, onderwerp of inhoud – en laat deze dan automatisch verwijderen, doorsturen of in een mapje plaatsen.

E-mail doorsturen

Door e-mail forwarders aan te maken, kun je binnenkomende e-mail automatisch laten doorsturen naar andere e-mailadressen.

Plus-adressen

Laat e-mail op bijvoorbeeld lisa+facturen@domein.nl automatisch binnenkomen in het facturen-mapje.

Mailbox opschonen

Met onze opschoon-tool kun je snel en gemakkelijk je mailbox opruimen door e-mail te verwijderen op basis van datum en/of grootte.