Business Backup voor Microsoft 365

Bescherm vitale Microsoft 365-applicaties

vanBraak ICT Business Backup is het toonaangevende cloud-to-cloud back-upproduct dat een alles-in-één back-up-, herstel- en exportoplossing biedt die Exchange, OneDrive, SharePoint en Teams dekt.

Omdat bedrijven steeds vaker gegevens verplaatsen naar cloud-gebaseerde applicaties, gaan veel bedrijven er ten onrechte van uit dat hun SaaS-leveranciers een back-up hebben. Immers, een SaaS-applicatie is altijd beschikbaar, overal toegankelijk en zeer redundant, dus waarom is een back-up nodig?

Maar verbazingwekkend genoeg melden 1 op 3 bedrijven verlies van gegevens die opgeslagen zijn in cloud-gebaseerde applicaties. Bovendien vond van alle gerapporteerde SaaS-ransomware-aanvallen, 49% plaats in Office 365, een stijging van 17% ten opzichte van vorig jaar. Niet alleen kan het verlies van de gegevens zelf kan grote gevolgen met zich mee brengen voor een bedrijf, maar de tijd die verloren gaat bij het herstel kan even schadelijk zijn.

Emailarchivering

De cloudgebaseerde oplossing voor e-mailarchivering helpt elke organisatie om gegevens van Microsoft 365 efficiënt op te slaan, te beveiligen, te beheren en te ontdekken. E-mails, bijlagen, agenda, taken en gerelateerde bestanden worden gearchiveerd.

Onze klanten hebben er vertrouwen in dat de e-mails van hun bedrijf veilig worden gearchiveerd en direct beschikbaar zijn als dat nodig is. U bent gedekt in het geval van een juridische motie om een ​​reeks e-mailrecords bij te houden, of wanneer een externe regelgever toegang tot e-mails vraagt ​​in het geval van een nalevingsaudit.

Exchange

vanBraak ICT Business Backup helpt bij het beschermen van uw mailbox tegen phishing-aanvallen en veilig een back-up maken, voor uw gemoedsrust. Uw e-mails, bijlagen en contacten zijn beschermd tegen downtime en gegevensverlies.

OneDrive

Bescherm bestanden in OneDrive met vanBraak ICT Business Backup, met deze uitgebreide back-up- en hersteloplossing bent u altijd verzekerd dat uw persoonlijke bestanden veilig zijn.

SharePoint

vanBraak ICT Business Backup is een uitgebreide back-up- en hersteloplossing voor SharePoint die bovendien bescherming tegen phishing biedt. Dit geldt voor al uw sites, documenten, bibliotheken en lijsten. SaaS Protection kan in geval van een storing uw data snel herstellen.

Teams

vanBraak ICT Business Backup biedt u de mogelijkheid om met één klik bescherming en back-ups te creëren voor Microsoft Teams. Het beschermt Teams-data, waaronder de teamnaam, de ledenlijst en het teamskanaal. U kunt snel de Microsoft Teams-data herstellen, waaronder teamchats, vergaderingen en berichten.

Microsoft 365 Backup

Business Backup

2,56Gebruiker/Maand*prijzen zijn exl. BTW
  • 3x dagelijkse back-ups
  • Ongelimiteerde opslag

Business Backup + Emailarchivering

3,41Gebruiker/Maand*prijzen zijn exl. BTW
  • 3x dagelijkse back-ups
  • Ongelimiteerde opslag
  • Emailarchivering