Office 365 Backup

Office 365 Backup is het toonaangevende cloud-to-cloud back-upproduct dat een alles-in-één back-up-, herstel- en exportoplossing biedt die Exchange Online, OneDrive en SharePoint Online dekt.

Omdat bedrijven steeds vaker gegevens verplaatsen naar cloud-gebaseerde applicaties, gaan veel bedrijven er ten onrechte van uit dat hun SaaS-leveranciers een back-up hebben. Immers, een SaaS-applicatie is altijd beschikbaar, overal toegankelijk en zeer redundant, dus waarom is een back-up nodig?

Maar verbazingwekkend genoeg melden 1 op 3 bedrijven verlies van gegevens die opgeslagen zijn in cloud-gebaseerde applicaties. Bovendien vond van alle gerapporteerde SaaS-ransomware-aanvallen, 49% plaats in Office 365, een stijging van 17% ten opzichte van vorig jaar. Niet alleen kan het verlies van de gegevens zelf kan grote gevolgen met zich mee brengen voor een bedrijf, maar de tijd die verloren gaat bij het herstel kan even schadelijk zijn.

Exchange Online

Alle emails, bijlagen, notities en mappen structuur,  Contacten en contactinformatie, Taken,Agenda afspraken (inclusief herhaling, deelnemers, notities), Agenda afspraken (inclusief herhaling, deelnemers, notities).

OneDrive

Alle bestanden (inclusief Onenote) en mappen met mapstructuur.

SharePoint Online

Documentbibliotheken en sets, teamsite- en groepssite-collecties, sitelijsten, mapstructuur, siteactiva en pagina’s.