Een perfecte balans tussen machine learning en menselijke expertise

Bij de meerlaagse benadering van deze oplossing worden meerdere technologieën gebruikt die prestaties, detectie en false positives voortdurend in evenwicht houden. Hierdoor kunnen bedrijven:

  • Bescherming bieden tegen ransomware

  • Gerichte aanvallen blokkeren

  • Datalekken voorkomen

  • Fileless attacks stoppen

  • Advanced Persistent Threats detecteren

”ESET is een geweldige oplossing voor een eerlijke prijs. De afgelopen jaren hebben de oplossingen van ESET ons beschermd tegen talloze virussen en andere potentiële dreigingen. Bij problemen met de oplossing waren de ondersteuningsmedewerkers altijd zeer behulpzaam en vriendelijk.”

Gartner Peer Insights logo

Derde plaats bij de 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice
Awards for Endpoint Protection Platforms

Machine learning

Al sinds 1997 maken alle endpoint en server securityoplossingen gebruik van machine learning, naast alle andere verdedigingsmethoden. Machine learning wordt met name gebruikt in de vorm van geconsolideerde output en neurale netwerken.

Meerlaagse beveiliging

Eén beveiligingslaag is niet genoeg voor de hedendaagse dreigingen. Alle endpoint securityoplossingen kunnen malware detecteren vóór, tijdens en na het uitvoeren. Doordat ESET focust op de gehele levenscyclus van de malware en niet op slechts één onderdeel daarvan, kan ESET het hoogst mogelijke beveiligingsniveau bieden.

Multi-platform oplossingen voor alle besturingssystemen

ESET begrijpt dat bedrijven heterogene omgevingen hebben en dat cross-platform functionaliteit van essentieel belang is. Om deze reden zijn onze oplossingen geschikt voor verschillende besturingssystemen, zoals Windows, macOS, iOS, Android, Lotus Domino en Linux, en zijn de enterprise bundels op maat te maken voor uw bedrijf. vanBraak ICT voegt al uw apparaten toe aan het door ESET beschikbaar gestelde portaal, zodat uw apparaten altijd zijn voorzien van de laatste security oplossingen en updates. Neem voor meer informatie over de security oplossingen van ESET contact met ons op.

Windows logo

macOS logo

iOS logo

Android logo

Linux logo

IBM Notes and Domino logo