Optimale beveiliging met ESET-security of via werkplekbeheer


Veiligheid is voor ons van vanBraak ICT een vast gegeven. Wij streven er dan ook naar op onze klanten optimaal bij te staan met het beveiligen van hun online gegevens. Wij zijn uw daadkrachtige, vooruitstrevende partner als het gaat om het waarborgen van uw (online) veiligheid. In overleg met u en onze partner ESET kiezen we voor de beste oplossing voor uw situatie. Veiligheid bereikt u, kortom, dankzij werkplekbeheer of ESET-security in Wageningen en Arnhem e.o. via vanBraak ICT.

Veilig en zorgeloos aan de slag

Iedereen heeft computerbeveiliging nodig. Voor virussen bent u namelijk niet zomaar veilig en voor zowel de particulier als de ondernemer is het belangrijk dat u veilig en zorgeloos online kunt gaan. Wij van vanBraak ICT zijn uw allround partner op het gebied van hardware, software en ICT-beheer – en dus ook op het gebied van beveiliging van uw computer en systeem. Wij werken samen met ESET, marktleider in IT-beveiliging, en kunnen u hierdoor de beste oplossing bieden voor uw situatie.

ESET-security (ook wel ESET Endpoint Security genoemd) betekent de beste security. De oplossingen van ESET zijn niet belastend voor uw systeem en eenvoudig te beheren. De online werkplek wordt gemonitord en wij komen direct in actie als er malware, virussen of andere onveiligheden zich voordoen. De ESET-software werkt dus altijd, ook als u niet achter de computer zit, en <strong>is besmetting zo voor</strong>. In de meeste gevallen merkt u er niets van wanneer de ESET-virusscanner iets heeft ontdekt en afgeweerd. Dat is pas zorgeloos online zijn.

“Elke organisatie, groot of klein, moet gaan voor dit product. Wat ESET biedt is iets extra’s wat verder gaat dan bescherming.”

Meer over ESET oplossingen

Werkplekbeheer voor ondernemers

Het is mogelijk ESET-security op zakelijk gebied af te nemen. Voor ondernemers bieden wij echter ook <a href=https://www.vanbraakict.nl/ict-beheer/werkplekbeheer/>werkplekbeheer</a> als vorm van beveiliging, in het bijzonder voor het mkb en zzp’ers. Samen met onze partner ESET gaan wij op zoek naar <strong>de beste oplossing voor uw werkplek</strong>. Zo zorgen wij voor een goed werkende, veilige werkomgeving waar u nauwelijks omkijken naar heeft: updates en controles nemen wij namelijk voor onze rekening. U bent <strong>zorgeloos en efficiënt beschermd</strong>.